Diensten

Op welke vlakken zijn wij zoal inzetbaar?

Diensten

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor alle werkzaamheden, ook de kleinere zijn we u graag van dienst.

Boerderij/Huis verbouwen

Heeft u een prachtige boerderij of woning gekocht? Wilt u die terugbrengen naar de oude stijl of juist moderniseren? Dan bent u bij Timmerbedrijf Roenhorst aan het juiste adres. Wij kunnen uw wensen voor een verbouwing van uw boerderij compleet opvolgen en een goede planning van werkzaamheden geven. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over te gebruiken materialen voor bijvoorbeeld keukens, vloeren, kozijnen, deuren etc.

Kozijnen

Voor renovatie en nieuwbouw worden kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen door ons in de werkplaats gemaakt. Natuurlijk worden ook deze producten vakkundig en exact op maat gemaakt. Ook getoogde kozijnen of andere kozijnen passend in de stijl van uw woning behoren tot de mogelijkheden. De kozijnen kunnen worden geleverd en geplaatst inclusief beglazing en hang en sluitwerk. Ook kunnen wij het plaatsen van hang en sluitwerk op uw bestaande ramen en deuren verzorgen.

Leveren en afhangen van binnen deuren

U kunt kiezen uit een ruim een ruim assortiment fabrieksdeuren maar wij kunnen ook uw binnendeur op maat maken. De mogelijkheden in stijlen en materialen zijn zeer ruim te noemen. Wij kunnen de deuren alleen leveren en plaatsen maar ook alle werkzaamheden die hierbij komen voor u uitvoeren. Denk hierbij aan, het afhangen van de deuren, het leveren en monteren van het beslag en het volledig smeren en controleren.

Aftimmer werkzaamheden

Aftimmerwerk zoals plinten, radiatorkasten, lambriseringen, plafonds, en lijsten zetten. Wij hebben de beschikking tot een standaard assortiment plinten en architraven. Ook kunnen wij lijsten op maat maken in onze eigen werkplaats. Dus als uw bezig bent met de renovatie of nieuwbouw van uw woning en u wilt de plinten aanpassen aan de bestaande lijsten of gewoon een mooie sierlijke lijst plaatsen dan kunnen wij deze voor u maken.

Veranda of overkapping

Wie wil er met mooi weer nou niet langer in de tuin of achter het huis zitten? Met een veranda of overkapping is dat mogelijk. Laat uw droom niet langer een wens zijn maar laat ons uw veranda of overkapping maken. Wij zijn thuis in alle soorten overkappingen en veranda’s. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Dakkapel plaatsen

Bent u voornemens een dakkapel te plaatsen? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Een dakkapel creëert naast extra ruimte ook extra licht. Door middel van een dakkapel kunt u relatief eenvoudig een donkere kamer of zolder omtoveren tot een prettige en lichte ruimte waarin u kunt werken of bijvoorbeeld studeren. Wij hebben ervaring met het plaatsen van alle soorten dakkapellen.

Uitbesteden of samen doen?

“Martijn heeft naar volle tevredenheid radiatorbekledingen op maat gemaakt voor onze nieuwe woning. Hij werkt netjes, overlegt over de ideeen die hij heeft en komt zijn afspraken na. We zijn super tevreden en zouden hem een volgende keer beslist weer vragen!”

Erik Reijnders

Ruurlo

“Wat ik fijn vond is dat Martijn met ons meedacht en tevens fungeerde als aanspreekpunt voor de andere partijen die hier aan de gang waren”

Lu Platzer

Hengelo

“Toen wij onze boerderij gingen verbouwen waren we op zoek naar een timmerman. Maar dan wel een partij waarbij wij zelf ook konden meehelpen. Dit bespaart direct in de kosten natuurlijk. Bij Roenhorst hebben we een geschikte partij gevonden.”

Joop Jansen

Steenderen

Kwaliteit

Afspraak = Afspraak

Wij vinden dat er afspraken zijn om ze na te komen. Op ons kunt u bouwen.

Kwaliteit Gegarandeerd

Wij werken met modern en veilig materiaal. Dat vinden wij logisch.

Eén aanspreekpunt

Meerdere aanspreekpunten vinden wij niet logisch. Daarom eén aanspreekpunt.

Ons adres

Herman van Velzenplein 12

7255 BZ Hengelo GLD

Ons telefoonnummer

06 22572740

Ons mailadres

info@roenhorsttimmerbedrijf.nl